Isabel Adrian

"Första gången jag fick hem två handmålade väskor till Monday Lily och Winter Rose så fullkomligt älskade jag dem. Tyckte de var så söta och gillade att väskorna hade deras namn dit målat. Vi började ett samarbete i samband med mitt launch party i Stockholm, då jag behövde gift bags. egoFIN designade ca 100 väskor till oss att använda vid eventet. egoFIN såg till att hålla bra kontakt under hela produktionen, hon ville garantera att vi fick precis det vi ville ha. Resultatet blev fantastiskt då alla väskor var unika på sitt sätt. Jag kan verkligen rekommendera egoFIN."

Helena, Stockholm

"Jag kan varmt rekommendera EgoFin till alla som vill ge en personlig, varm, kärleksfull och genomtänkt gåva till någon man tycker om. Högsta kvalitet, snabb leverans, personlig service och ett genuint intresse för att jag som kund ska bli nöjd gör att jag definitivt kommer att beställa från EgoFin igen"

Charlotte, Stockholm

"Jag är otroligt nöjd med att jag valde att handla från egoFIN - väldigt trevligt bemötande, snabb respons och superfina produkter! Jag kommer helt klart att handla där fler gånger! Tack JoseFin"

Fredrik Johansson

"Jag är en kille och killar glömmer bort att de ska på dop och sen glömmer de bort att man ska ha en present med sig! Då ringer man världens bästa ego så fixar hon det på stubinen."